Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко питания от мен за ГТВ-тата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Не би трябвало да са високи, аз карам с 225/45/17 и никога не е опирала, даже ми се струва, че и 235/45 ще погълне без проблем. На калкулатора за гуми излиза +2мм http://www.diana-ltd.com/ . Според мен е важен офсета на джантите, моя е 25 .
    235 не можеш да сложиш защото опира отстрани не на височина. на 225 широчна всяка година се купуват нови подкалници.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      235 не можеш да сложиш защото опира отстрани не на височина. на 225 широчна всяка година се купуват нови подкалници.
      Джантата ми е 17 с офсет 25, но не помня колко инча са 7.5 или 8 което също е от значение, гуми 225/45/17 за година и половина така и един път не престърга никъде,а съм я товарил като баничарка. Проблема ви е в широчината и офсета на джантата, пише го от вътрешната страна.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 16:33.

Comment

аз мисля че съм на 25 офсет на 8'' ширина и отзад понякога стърже а отпред при всеки завой търка в подкалника
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

аз мисля че съм на 25 офсет на 8'' ширина и отзад понякога стърже а отпред при всеки завой търка в подкалника
          При17-ката или при 18-ката ?

Comment

Аз съм с 235/40/17 и нямам абсолютно никакви проблеми
            sigpic
            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
            Lulin Group Ltd.

Comment

аз съм с 215/45/17 също няма проблем
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Здравейте колеги, аз също се интересувам от колата... Нещо напоследък ми се въртят разни идеи да слизам от парахода и да се кача на GTV и имам малко странна молба, ако има някой желаещ колега от Пловдив да се видим, да разгледам колата, за да добия някаква представа за нея от близко. Пък дано се зарибя още повече, та по-лесно да се разделя с любимата капа
                Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Джантата ми е 17 с офсет 25, но не помня колко инча са 7.5 или 8 което също е от значение, гуми 225/45/17 за година и половина така и един път не престърга никъде,а съм я товарил като баничарка. Проблема ви е в широчината и офсета на джантата, пише го от вътрешната страна.
                  отпред съм за нови подкалници ма няма смисъл щото пак ще ги изтърка с 225 45 17 с джанта 9" ин4а широка с 2 см фланец

отзад ми търка по4ти на секи завой в калника не в подкалника, но сега за пролетта ще го оправя защото сега и без това не я карам с 245 40 17 съм с джанта 11" ин4а широка и фланец 5 мм
                  Spin City!

Comment

Колега Zhivkov дай да видим някоя снимка как стои
                    ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
                      Колега Zhivkov дай да видим някоя снимка как стои
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=13290&page=2

Comment

отзад влизат 235 без проблеми а от пред при 215 пристаргва в подкалника не всеки път само по някога нз що.. тва на 17 гола офсета не го знам ма не е много по различен от оригиналните 16ки.
                        Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Working...
                        X