Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко питания от мен за ГТВ-тата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение235 не можеш да сложиш защото опира отстрани не на височина. на 225 широчна всяка година се купуват нови подкалници.. Проблема ви е в широчината и офсета на джантата, пише го от вътрешната страна.
Last edited by Доко; d.m.y г., 16:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеаз мисля че съм на 25 офсет на 8'' ширина и отзад понякога стърже а отпред при всеки завой търка в подкалника
Comment
-
Здравейте колеги, аз също се интересувам от колата... Нещо напоследък ми се въртят разни идеи да слизам от парахода и да се кача на GTV и имам малко странна молба, ако има някой желаещ колега от Пловдив да се видим, да разгледам колата, за да добия някаква представа за нея от близко. Пък дано се зарибя още повече, та по-лесно да се разделя с любимата капаAlfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеДжантата ми е 17 с офсет 25, но не помня колко инча са 7.5 или 8 което също е от значение, гуми 225/45/17 за година и половина така и един път не престърга никъде,а съм я товарил като баничарка. Проблема ви е в широчината и офсета на джантата, пише го от вътрешната страна.
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеаз мисля че съм на 25 офсет на 8'' ширина и отзад понякога стърже а отпред при всеки завой търка в подкалникаSpin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщениеКолега Zhivkov дай да видим някоя снимка как стои
Comment
Comment